Cerita Touch Media Laptop specialist

Touch Media Laptop Specialist merupakan syarikat bumiputera yang bergerak dibidang perniagaan laptop dan komputer, baik software ataupun hardware. Secara formal, Touch Media berdiri sejak tahun 2010. Bertempat di Shah Alam dan Puchong, Touch Media mengembangkan sektor bisnes IT melalui penjualan sparepart laptop dan komputer kepada pelanggan, dealer distribution, maintenance & services. Selain itu, kami juga menawarkan keparakan dalam latihan bidang membaiki laptop dan komputer dengan menyediakan tenaga pengajar berpengalaman dan profesional. Syarikat telah beroperasi selama 7 tahun dan mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang teknologi maklumat. 

badrul Iqmal b. baharuddin

Lahir pada tahun 1984, di kuala lumpur, malaysia, merupakan seorang usahawan muda dan pemilik Touch Media Global Sdn.Bhd. Pada usia 27 tahun beliau telah memulakan bisnes di bidang IT ketika masih belajar di UiTM lagi.


Beliau yang merupakan anak pertama dari 5 adik-beradik ini adalah lepasan ijazah sarjana muda Multimedia Computer sains tahun 2010 dari Universiti Teknologi Mara Shah Alam dan beliau merasakan bidang IT adalah satu cabang bisnes yang seronok
untuk diterokai.

Secara rasminya Touch Media beroperasi di Plaza Alam Sentral Shah Alam pada tahun 2011 dengan mempunyai seorang pekerja sahaja.
Kini tahun 2018, Touch Media Global Sdn.Bhd sudah mempunyai 15 orang pekerja, 2 buah cawangan kedai membaiki laptop dan komputer dan sebuah pusat latihan membaiki laptop.

Kata beliau, hal ini tidak dapat dikecapi tanpa kecekalan, semangat berpasukan dan visi dan misi syarikat yang kuat.

  • ceo

Our staff

Staff Touch media laptop specialist yang komited memberikan layanan terbaik di sepanjang perjalanan pelanggan.

SYAFIE

FARIS

SYUKRI

DARA

MUAMMAR

FAIZ

ISYRAF

#laptoprosak

Cari kami di Shah Alam, Puchong Utama, Pandan Indah dan Sungai Petani